image image image

Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“U srijedu, 15.06., dječica iz Dječjeg vrtića Neum, iz najstarije skupine Ribice, su se prikladnom svečanošću oprostili od vrtića i svojih odgojiteljica. Predivna završna svečanost prije polaska u školu, koju su djeca i odgojiteljice dugo pripremale, izmamila je osmjehe , ali i suze  roditelja, baka, djedova, odgojiteljica kao i ostalih prisutnih.

Glavna tema završne svečanosti bila je „Maslačak šalje djecu u svijet“ koja se protezala kroz pjesmice, recitacije, i igrokaze.

Kao šećer na kraju, već tradicionalno, djeca su u dvorištu vrtića izvela ples lindžo i time zasluženo izazvala ovacije i gromoglasni pljesak.

Druženje u dvorištu Dječjeg vrtića Neum nastavilo se uz različite igre, slastice i fotografiranje za uspomenu.

Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“ Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“ Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“ Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“ Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“ Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“ Dječji vrtić NEUM – „Maslačak šalje djecu u svijet“

viadinarica-bluetrail

Tko je Online

Imamo 54 gostiju i nema članova online

Statistika

Danas58
Jučer86
Tjedan315
Mjesec1861
Ukupno130617