image image image

HDZ BiH OO NeumSinoć je u dvorani općine Neum s početkom u 19:00 sati održan konstituirajuća sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Neum. Na sjednici su izabrani novi predsjednik, dopredsjednik, tajnik i rizničar Općinskog odbora. Za predsjednika je jednoglasno izabran dr. Živko Matuško. Za dopredsjednike su također jednoglasno izabrani Tonka Perić, Mato Matuško i Vera Konjevod. Tajnik općinskog odbora je Ružica Krešić, a rizničar Mirko Pavlović.

Nakon izbora novi predsjednik se obratio prisutnima i zahvalio na ukazanom povjerenju, te naglasio da su obveze i odgovornost koju nosi ova funkcija velike, kao obaveze i odgovornost svih članova.

''Ovaj odbor mora biti jako aktivan, mora raditi na prijamu novih članova, a posebno mladih članova, te kontinuirano raditi na rješavanju svih tekućih pitanja koja se tiču općine Neum. Također, dužnost nam je otvoreno razgovarati sa svima i sve probleme rješavati putem političkih sredstava.'' - istaknuo je pored ostalog novoizabrani predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Neum dr. Živko Matuško.

Na sjednici je donesen zaključak da će se za pojedina pitanja, tj. postupke imenovati radna tijela.

viadinarica-bluetrail

Tko je Online

Imamo 35 gostiju i nema članova online

Statistika

Danas6
Jučer87
Tjedan93
Mjesec1639
Ukupno130395