image image image

Uprava za prognanike i izbjeglice Hercegovačko - neretvanske županije je raspisala JAVNI POZIV raseljenim osobama i povratnicima za podnošenje zahtjeva za dodjelu donacija u građevinskom materijalu. Tekst JAVNOG POZIVA možete preuzeti OVDJE!

Obavještavamo sve zainteresirane da je objavljena ”ODLUKU o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu opreme za fitness Sportsko - rekreativnog centra Neum".

DOKUMENTACIJA:

ODLUKU O PONIŠTENJU POSTUPKA JAVNE NABAVE ZA NABAVU OPREME ZA FITNESS SPORTSKO - REKREATIVNOG CENTRA NEUM

Svečano zatvorena Umjetnička kolonija Neum 2017.Izložbom vrijednih umjetničkih radova završila je Umjetnička kolonija Neum 2017., koja se u organizaciji Općine Neum i Muzeja Galerije Neum održava već devetnaest godina.     Izložba slika se održala u subotu večer, 24.06., u hotelu Zenit u Neumu.

Svečanosti zatvaranja XIX. Umjetničke kolonije i otvaranju izložbe nazočili su mnogobrojni uzvanici koji su uživali u razgledavanju umjetničkih djela vrhunskih slikara iz BiH i Hrvatske koji su sudjelovali u ovogodišnjoj neumskoj koloniji.

Opširnije...

Prijem odlikaša kod Načelnika općine NeumVeć tradicionalno i ove godine, početkom lipnja, upriličen je prijem najboljih učenika osmih razreda Osnovne škole Kardinala Stepinca Neum. Načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško uputio je iskrene čestitke ponosnim odlikašima, te im uručio prigodne nagrade.

Na kraju je uslijedilo zajedničko fotografiranje za uspomenu, te osvježenje uz piće i slastice.

Opširnije...

Umjetnička kolonija  Neum 2017.U Neumu se već devetnaest godina održava Umjetnička kolonija koja okuplja vrhunske umjetnike iz BiH i Hrvatske. Ovogodišnja Umjetnička kolonija svečano je otvorena u srijedu večer, u hotelu Zenit u Neumu, a izložba nastalih umjetničkih djela i njezino zatvaranje planirano je u subotu 24. lipnja.

Organizatori Umjetničke kolonije su Muzej Galerija Neum i Općina Neum, a ujedno su i zaslužni da je Neum domaćin ovoj vrijednoj stvaralačkoj manifestaciji već dugi niz godina.

Opširnije...

IV. redovna sjednica Općinskoga vijeća Neum održana je 19.06.2017. godine u Grand hotelu Neumu, s početkom u 9 sati. Na sjednici je Općinsko vijeće usvojilo:

  1. Izvadak iz Zapisnika s III. redovne sjednice Općinskog vijeća Neum
  2. Izvješće o radu Općinskog javnog pravobranitelja za 2016. godinu
  3. Izvješće o radu Gradske ljekarne Neum za 2016. godinu

    Opširnije...

Više članaka ...

  1. NAJAVA IV. redovne sjednice Općinskog vijeća Neum
  2. Predstavom „Biser u plavome moru“ Ribice se oprostile od vrtića
  3. ODLUKU o poništenju postupka javne nabave za nabavu opreme za fitness Sportsko - rekreativnog centra Neum

Stranica 1 od 49