+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Započela sanacija lokanlnih cesta u općini Neum

Nakon prošlogodišnje sanacije ulice Kralja Tomislava od magistralnog puta do same obale, na redu je rekonstrukcija ulica u gornjem dijelu Neuma i neumskom zaleđu, kako je prethodno i najavljeno.

Općina Neum je potpisala ugovor s firmom HP Investing iz Mostara za sanaciju lokalnih cesta u općini Neum, u vrijednosti od 616.000 KM. 

Ovaj iznos obuhvaća potpunu rekonstrukciju ulica Kneza Domagoja, Ante Babića, Ravanjske ulice, te dio ulice Kneza Mihajla Viševića, zatim rekonstrukciju cesta u zaleđu Neuma, po mjesnim zajednicama.

Ulice će se kompletno presvući novim asfaltom, te će postaviti nogostup tamo gdje je uništen ili ga uopće nije bilo do sada. Ova velika rekonstrukcija je od iznimnog značaja za sve stanovnike Neuma i cjelokupnu lokalnu zajednicu, te će uvelike  pridonijeti sigurnijem prometu automobila i pješaka.

Općina Neum ulaže velike iznose u infrastrukturne projekte zahvaljujući kojima Neum polako ali sigurno postaje sve ljepši i uređeniji, kako za domaće stanovništvo, tako i za turiste koji nas posjećuju.

 

Skip to content