+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
FOTO: Načelnik Dragan Jurković se družio s mališanima Dječjeg vrtića Neum

Načelnik općine Neum, Dragan Jurković, svoj radni tjedan započeo je posjetom Dječjem vrtiću Neum, gdje se družio s mališanima, njihovim odgojiteljicama i ravnateljicom.

Načelnik je posjetio i obišao sve četiri vrtićke skupine, od onih najmanjih, do predškolaca i upoznao se s njima.

Dječica su se obradovala posjeti načelnika općine te su mu pokazali neke od svojih radova, pitali zanimljiva pitanja, poigrali se s njim, a neki su mu čak otpjevaju i pjesmicu. Posjeta je prošla u zajedničkoj igri, razgovoru i pjesmi, što je obradovalo mališane, ali i načelnika Jurkovića.

Ravnateljica vrtića, gđa. Marijana Matić upoznala je načelnika s radom Dječjeg vrtića Neum, kao i sa nekim planovima koje vrtića planira realizirati kroz 2022. godinu. Poznato je da od jeseni Dječji vrtić Neum dobiva “jaslice”, odnosno vrtićku skupinu za dječicu od 1 godine, što do sada nije imao. Ravnateljica je istaknula kako je već sada velika zainteresiranost roditelja za ovu novu skupinu, te ne sumnja da će se upisati dovoljan broj djece. Spomenuta je i sanacija krovišta koje je planirano za ljetni period, a vrtić će se za to vrijeme izmjestiti u prostorije Srednje škole Neum.

Načelnik Jurković je istaknuo važnost kvalitetne komunikacije i suradnje između općinske uprave i vrtića, a ravnateljica Matić je zahvalila na osloncu i potpori koju Općina Neum, kao osnivač, pruža dječjem vrtiću.

 

Skip to content