+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
FOTO| Svečano otvoreno Neumsko ljeto 2023.

U subotu 17. lipnja, u Grand Hotel Neumu, svečano je otvorena manifestacija Neumsko ljeto 2023.

Ovaj događaj već treću godinu zaredom najavi sve događaje koji nas toga ljeta očekuju kroz zabavan sadržaj, uz brojne goste, uglednike iz društvenog, gospodarskog i političkog života BiH i Hrvatske, ali Crne Gore.

Tako ni ove godine nije izostala dobra zabava. Publiku su nasmijali Nikolina Lovrić i Ante Bender u skečevima gdje su na šaljiv način prikazali život Neumljana u vrijeme ljetne sezone i izazove s kojima se oni susreću.

Goste je pozdravio načelnik općine Neum Dragan Jurković koji je još jednom ukazao na važnost turizma u Neumu. Naglasio je kako se turizam iz godine u godinu mijenja i da se Neum trudi pratiti sve u korak s vremenom. Zahvalio je svima na dolasku, na podršci koju pružaju Općini Neum i poželio svim gostima ugodan boravak u jedinom BiH gradu na moru.

Prisutnima se obratila i prof.dr. Mirjana Milićević koja je prije svega pozdravila domaćine i zahvalila na pozivu. Prof. Milićević je kao stručnjakinja za turizam na čelu tima za izradu Strategije razvoja Općine Neum. Naglasila je kako je ta dužnost u isto vrijeme izazov i zadovoljstvo, te da Neum doista ima što pružiti svojim gostima, od mora do zaleđa.

Večer je glazbenim točkama upotpunila Marija Previšić, a program je vodila Antonela Vučić.

 

Skip to content