+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
FOTO: Upriličen svečani prijem odličnih učenika Osnovne škole Kardinala Stepinca i Srednje škole Neum kod načelnika Dragana Jurkovića

Danas, 29. svibnja, u prostorijama Općine Neum, upriličen je prijem odličnih učenika Osnovne škole Kardinala Stepinca i Srednje škole Neum kod načelnika Dragana Jurkovića. Već tradicionalno, po završetku školske godine načelnik organizira ovaj svečani prijem kako bi najboljim učenicima čestitao na ovom izvrsnom uspjehu koji su do sada postigli.

Dvanaest učenika Osnovne škole i četiri učenika Srednje škole završili su sve razrede odličnim uspjehom, čime su se istaknuli i zaslužili posebno priznanje.

Načelnik Jurković im je prije svega čestitao na njihovom uspjehu u nadi da tako nastave i dalje kroz svoje školovanje ali i svakodnevni život.

“Pred vama su izazovni trenutci gdje birate svoje životne puteve. Svjestan da je za vas to velika stvar, želim vam sreću pri odabiru ispravnog puta i da vas prati dosadašnja volja i upornost, kako bi ste ostvarili što bolje uspjehe u daljnjem školovanju i općenito u životu. Potrudite se da ostanete sebi dosljedni ma gdje bili i što radili, da i dalje budete ponos svojih roditeljima ali i cijele lokalne zajednice, baš kao i do sada.” poručio je učenicima načelnik Jurković.

Čestitao je i nastavnicima i profesorima, kao i ravnateljicama, bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Zahvalio im je na njihovom predanom radu iz dana u dan. Za kraj je svim učenicima podijelio knjige s posvetom, kao simboličan dar i priznanje za njihov trud i rad kroz dosadašnje školovanje.

U ime učenika se obratio Antonio Batinović, kao učenik generacije 2023/2024 Osnovne škole Kardinala Stepinca, koji je u ime svojih kolega zahvalio načelniku na ovom prijemu i darovima koje su dobili.

Uz učenike su bili i njihovi razrednici i ravnateljice koje su se također kratko obratile, zahvalile načelniku ali i učenicima na suradnji kroz njihovo školovanje, te im poželjele uspjeh u nastavku školovanja.

Skip to content