+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Javni poziv za izlagače s područja općine Neum za manifestaciju „Dani Mediterana Neum 2021.“

„Dani Mediterana Neum 2021.“ je prodajno – izložbena manifestacija poljoprivrednih dobara koja će se po četvrti put održati u Neumu, i koja ima za cilj omogućiti domaćim poljoprivrednicima promociju svojih  proizvoda i na taj način pridonijeti i obogatiti turističku ponudu, a i potaknuti razvoj poljoprivrede u neumskom zaleđu.

Sajamska manifestacija će se održati dana 06. i 07. kolovoza 2021 godine na šetnici dr. Franje Tuđmana u Neumu.

Općina Neum  kao organizator  manifestacije „Dani Mediterana Neum 2021.“ poziva sve zainteresirane s područja općine Neum da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu.

Mogućnost sudjelovanja imaju RPG, udruge i pravne osobe s područja općine Neum, koji se bave proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i preradom istih, a izlagati se mogu mediteranske kulture poput smokve, grožđa, maslina, šipka, i prerađevina istih, kao vino, rakija itd., te i pršut, sir, med, ljekovito bilje, i drugo, te rukotvorine.

Svi zainteresirani sa područja Općine Neum, koji žele predstaviti proizvode  na izlagačkom prostoru manifestacije „Dani Mediterana Neum 2021.“  ispunjenu prijavnicu mogu poslati na e-mail Razvojne agencije NERA:  info-nera@neum.ba ili pak osobno ispuniti prijavnicu u Službi za financije i gospodarstvo Općine Neum.

Više informacija o prijavi i samoj manifestaciji dostupno na broj telefona :  036/880-129     ili 036/884-112.

Prijave se primaju zaključno sa danom 16. srpnja 2021. godine.

prijavni obrazac (1)

Skip to content