+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na banjsko-klimatsko liječenje/medicinsku rehabilitaciju za pripadnike braniteljske populacije u HNŽ-u.

Ministarstvo za pitanje branitelja/boraca HNŽ-a objavilo je JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na banjsko- klimatsko liječenje/medicinsku rehabilitaciju  za pripadnike braniteljske/ boračke populacije u HNŽ-u.

Prdmet ovog Javnog poziva je ostarivanje prava na banjsko-klimatsko liječenje/medicinsku rehabilitaciju pripadnika braniteljske/boračke populacije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji iz sredstava Proračuna HNŽ-a sa pozicije Minrstarstva za pitanja branitelja/boraca – Mostar.
Za realizaciju navedenih usluga planirana su sredsta u proračunu Hercegovačko-neretvanske Županije za 202l. godinu, u iznosu od 100.000,00 KM.
Broj korisnika ovog prava utvrditi će Ljekarska komisija, sukladno utvrđenim prioritetima, u okviru s Proračunom planiranih sredstava.

U nastavku pogledajte i preuzmite cjelovit dokument, a isti je objavljen i na oglasnoj ploči Općine Neum i na web stranici Ministarstva za pitanje branitelja HNŽ-a,  OVDJE.

branitelji lijecenje

Skip to content