+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Javni poziv za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske raspisalo je Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu.

Korisnici programa mogu biti županije, gradovi  i općine te javne ustanove i javna poduzeća čiji je osnivač županija, grad ili općina, kao i pravne osobe neprofitne naravi registrirane na programskom području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine koje služe za zadovoljenje socijalnih, zdravstvenih, obrazovnih i kulturnih potreba.

Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine otvoren je od 07. ožujka 2022. do 07. travnja 2022.  te se u tom razdoblju mogu podnositi  prijave  za financiranje sa svim potrebnim  dokumentima.

Javni poziv i potrebnu dokumentaciju možete preuzeti na web stranici  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske: https://razvoj.gov.hr/pristup-informacijama/javni-pozivi-i-natjecaji/aktualno/javni-poziv-za-program-prekogranicne-suradnje-izmedju-republike-hrvatske-i-bosne-i-hercegovine-za-2022-godinu/4920

Skip to content