+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Ministar Oliver Soldo posjetio Općinu Neum

Danas, 11. studenoga, ministar za pitanja branitelja Oliver Soldo posjetio je Općinu Neum. Na inicijativu ministra Solde održan je radni sastanak u prostorijama Općine Neum s načelnikom Draganom Jurkovićem, predsjednicom Općinskog vijeća Danielom Matić, pomoćnicom načelnika Danicom Glavinić i predsjednikom Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Neum Vinkom Sentićem.

Načelnik Jurković se na samom početku zahvalio ministru Soldi na brizi za braniteljsku populaciju Neuma, te izrazio zadovoljstvo zbog njegovog dolaska.

Na radnom sastanku se razgovaralo o intenziviranju suradnje između Općine Neum i Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ-a, kao i suradnje Ministarstva i UDVDR Neum.

Razgovaralo se o problemima i potrebama branitelja na području općine Neum, te je istaknuta spremnost pomoći i podrške braniteljskoj populaciji u Neumu.

Ministar je pozvao Općinu Neum na aktivno sudjelovanje u projektima Ministarstva za pitanje branitelja, te je podržao namjeru osnivanja Odjela za branitelje unutar planirane nove sistematizacije u Općini Neum.

Skip to content