+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Načelnik Jurković dodijelio medalje i pehar na završnici četvrtog Turnira prijateljstva HNK Neum

U nedjelju 9. lipnja je završio četvrti Turnir prijateljstva HNK Neuma. Od petka do nedjelje trajala je nogometna avantura za oko 700 djece koja su igrala preko 100 utakmica.

Ovaj događaj nalazi se pod okriljem manifestacije Neumsko ljeto 2024., pod pokroviteljstvom Općine Neum, kao i brojnih drugih sponzora.

Na završnici turnira proglašeni su pobjednici u tri kategorije 2013., 2015. i 2016. godište. Za kategoriju 2016. godište, medalje i pehare dodijelio je načelnik općine Neum, Dragan jurković.

– Drago nam je da je ovaj Turnir postao tradicija u Neumu. Lijepo je na jednom mjestu vidjeti ovoliko djece koja uživaju u nogometu i druženju. Općina Neum će i dalje nastaviti podupirati vaše projekte, a vama želim da se vidimo na istom mjestu i sljedeće godine, rekao je u svom obraćanju načelnik Jurković.

Pobjednici skupine 2013. je FK Sarajevo, u kategoriji 2015. pobjedu je odnijela ekipa HNK Hajduk, dok je najbolja ekipa ovogodišnjeg Turnira prijateljstva u Neumu za 2016. godište bila je ekipa ŠN Herceg Sport Široki Brijeg.

Čestitamo svim sudionicima, organizatorima, volonterima, natjecateljima ali i gledateljjima koji su vjerno ispratili ovaj događaj.

Skip to content