+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
NAJAVA: 5. Dani Mediterana u Neumu

Dani Mediterana su sajamska manifestacija u sklopu Neumskog ljeta 2022, koja okuplja brojne domaće i strane izlagače koji će svoje proizvode predstaviti neumskoj publici i turistima. Ove godine će biti peta godina održavanja sajma, koji polako prerasta u tradiciju Neuma.

Organizator sajma je Općina Neum uz potporu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a.

Svake godine je ponuda sajma veća i raznovrsnija te sve privlačnija, kako izlagačima, tako i posjetiteljima ovog sajma.

Izlagači dolaze iz raznih krajeva, Crne Gore, Hrvatske iz raznih krajeva BiH od Čapljine i Stoca, preko Livna, Žepča, Bihaća, Sarajeva i drugih. Raznolikost izlagača garantira i raznovrsniju i bogatiju ponudu na štandovima, što privlači veliki broj ljudi.

Ponuda se sastoji od hercegovačkog pršuta, preko maslina i vina kao glavnih simbola naše prelijepe Hercegovine, mediteranske kulture poput smokve, grožđa, šipka, i prerađevina istih, rakija, sir, med, ljekovito bilje, razne te rukotvorine i drugih kultura iz ostalih krajeva.

Ovu godinu će se Dani Mediterana održavati od 5. do 7. kolovoza na novoj lokaciji, takozvanim “Poštarima”. Svečano otvaranje održat će se 5. kolovoza u 20 sati. 

Osim brojnih zanimljivih izlagača i njihovih proizvoda na sajmu vas očekuje svakog dana zanimljiv glazbeno- zabavni sadržaj uz domaće delicije.

Ne propustite i ove godine posjetiti “Dane Mediterana” u Neumu.

Skip to content