+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
NAJAVA: Dan Općine Neum i Svečana sjednica Općinskog vijeća

U ponedjeljak, 21. studenoga 2022. godine proslavlja se Dan Općine Neum i blagdan naše nebeske zaštitnice Gospe od Zdravlja.

Isti dan, u 17 sati održat će se Svečana sjednica Općinskog vijeća Neum u svečanoj dvorani Grand Hotela Neum. Na Svečanoj sjednici nazočit će brojni uglednici iz kulturnog, gospodarskog i političkog života Bosne i Hercegovine, ali i susjedne nam Republike Hrvatske. Uz prigodan program nazočnima će se obratiti predsjednica Općinskog vijeća Daniela Matić, načelnik općine Neum Dragan Jurković, koji će podnijeti i Izvješće o radu u protekloj godini, te netko od cijenjenih gostiju.

Na Svečanoj sjednici će se dodijeliti Priznanja Općine Neum Jurinku Rajiču za životno djelo (posthumno), dr. Nikolini Miletić za istaknuti rad u Hitnoj službi doma zdravlja Neum tijekom pandemije COVID-19, Doris Bačić za izniman doprinos u području sporta, Bojni Neum sa satnijama Neum, Gradac, Hutovo i Hrasno za sudjelovanje u Domovinskom ratu i obrani od agresije Neuma i širih hrvatskih područja te Djelatnoj policiji s pričuvnom policijom također za za sudjelovanje u Domovinskom ratu i obrani od agresije Neuma i širih hrvatskih područja.

U 16.30 sati položit će se vijenci i svijeće za sve poginule Hrvatske branitelje na Spomen obilježju kod Križa.

 

Skip to content