+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Obilježen Dan Srednje škole Neum

Srednja škola Neum proslavila je danas, 22. ožujka, svoj sedmi rođendan.

Ovu prigodu su učenici i profesori zajedno s ravnateljicom i ostalim osobljem Srednje škole Neum iskoristili kako bi prestavili svoju školu budućim učenicima i dragim gostima.

Uz načelnika Dragana Jurkovića, predsjednicu O.V. Danielu Matić, ravnateljice Dječjeg vrtića, Osnovne škole, i ostale brojne goste, posebni gosti su bili učenici devetih razreda Osnovne škole Kardinala Stepinca, kojima je prezentirana Srednja škola Neum i brojne mogućnosti koje ona nudi.

Načelnik općine Neum se obratio nazočnima, a posebno  budućim učenicima srednjih škola, rekavši da se nada kako će ih što više upisati upravo neki od smjerova Srednje škole Neum.

Poseban naglasak je stavljen na opstanak Srednje škole Neum kao takve, pozivajući sve one koji želje smjerove imaju u Srednjoj školi Neum da tu i ostanu, pokazujući sve prednosti koje im ova škola nudi. Svoja iskustva podijelili su i neki od bivših učenika ove škole, Marko Tapalović i Sofija Hubijar, istaknuvši znanje i vlastiti uspjeh koji su počeli graditi upravo u ovoj školi.

Za zabavu su se pobrinuli učenici i profesori koji su duhovitim i zanimljivim igrokazima, recitacijama, glazbenim točkama i prezentacijama zabavili sve i poučili sve prisutne. Zabave i smjeha nije nedostajalo.

Nakon priredbe koja je upriličena u prostorijama škole, svi prisutni su pozvani u obilazak kabineta praktične nastave elektrotehničara, te na zakusku u kabinet kuhara i konobara koji su vrijedno spremali ukusne zalogajčiće za svoje goste.

Ugodnim druženjem, zabavom i zakuskom, na najbolji mogući način obilježen je Dan Srednje škole Neum.

 

 

 

Skip to content