+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Oproštajna priredba predškolaca u Dječjem vrtiću Neum

U dvorištu Dječjeg vrtića Neum jučer je održana oproštajna priredba za Neumske predškolce. Tradicionalna je ovo priredba kojom se svake godine naši mališani opraštaju od vrtića i teta, i spremaju u nove pobjede, i otvaraju novo životno poglavlje.

Događaj je ovo koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U prepunom vrtićkom dvorišu osjetio se miris ponosa, sreće i zadovoljstva pa čak i pokoja suza na licima mama, tata, baka, djedova, i ostalih prijatelja. Priredbi su nazočili i načelnik općine Neum Dragan Jurković i predsjednica O.V. Daniela Matić.

Mališani su sa svojim tetama i ove godine nadmašili sami sebe programom i uređenjem, pa smo tako mogli uživati u brojnim recitacijama, pjesmicama i plesovima naših najmlađih. Najviše pažnje privukli su tradicionalnim plesom Linđo koji su ovi mali plesači svladali bez problema uz pomoć tate Marija koji ih je pratio na lijerici.

Da im ni pjevanje nije strano, pokazali su glazbenom točkom uz gitaru s Martinom, tatom jednog od mališana.

Ovakvim gestama vidimo koliko dobru suradnju imaju djelatnici našega vrtića s roditeljima ove djece, što su istaknule i tete uputivši veliko HVALA ribicama i njihovim roditeljima na suradnji, rekavši kako im je cilj bio odgojiti dijete koje će biti samostalno, spremno za nove izazove, biti sposobno davati i primati ljubav, biti sretno i usrećiti druge.

Vjerujemo da su u tome zajedno i uspjeli.

Sve nazočne je pozdravila ravnateljica Dječjeg vrtića Neum gđa.Marijana Matić, zahvalila se na dolasku na ovu malu svečanost i pozvala sve na malu zakusku i osvježenje.

Kako su tete rekle u pozdravnom govoru: „Vrtić je stvoren za igru, druženje i priču, tu se prva prijateljstva stiču, a sada je jasno svima, priznaju i tete, pravo je vrijeme da ptičice polete.

Ribice drage sretno neka vam bude, odrastite u zdrave i sretne ljude, širite ljubav i nosite je svuda, vjerujte njome činit će te čuda!“

Skip to content