+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Početak izvođenja radova u Ulici put sv. Ante u Neumu

Ovim putem obavještavamo sve stanovnike Neuma, a posebno one koji gravitiraju Ulici put sv. Ante, da kreće implementacija projekta izgradnje sustava oborinske odvodnje – II. faza u Ulici put sv. Ante i to od križanja s magistralnom cestom M2 tj. od semafora, do križanja s Ulicom S. Radića tj. skretanja prema školi. Investitor je JP Ceste FBiH, a izvođač radova je poduzeće HP Investing d.o.o. Mostar. Očekujemo da će radovi biti gotovi u roku od 60 dana.

Radovi uključuju izgradnju sustava oborinske odvodnje, te povezivanje s dionicom izgrađenoj u I. fazi, a također će se na ovoj dionici položiti i cijevi za fekalnu odvodnju, što znači da se pripremaju i uvjeti za proširenje sekundarne kanalizacijske mreže i iznad magistralne ceste. Navedene radove izgradnje dijela fekalne odvodnje sufinancira Općina Neum.
Tijekom izvođenja radove će, s obzirom da je izvođenje radova planirano u jednoj kolničkoj traci, biti i posebna regulacija prometa, pa vas sve molimo za razumijevanje i strpljenje, jer smo nakon dugo vremena konačno krenuli s rješavanjem ogromnih količina oborinske vode koje se na ovoj dionici nakupljaju tijekom kišnih razdoblja i čine velike probleme vozilima, a posebno pješacima, od čega ponajviše djeci koja idu u ili iz škole.

Skip to content