+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Svečano proslavljen Dan Osnovne škole Kardinala Stepinca

U ponedjeljak, 20. svibnja 2024. godine, svečano je proslavljen Dan Osnovne škole Kardinala Stepinca, koja ove godine slavi četrdeset godina u trenutnoj zgradi škole.

Pjesmom, plesom, igrokazima i recitacijama, učenici su zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima uveličali ovaj dan i na najljepši način proslavili Dan škole.

Sve prisutne pozdravila je ravnateljica Zorica Sentić i čestitala Dan škole učenicima i djelatnicima.

Ravnateljica je prenijela i poruku načelnika Dragana Jurkovića, koji je čestitao Dan škole svim učenicima i djelatnicima Osnovne  škole Kardinala Stepinca, uz  isprike što zbog unaprijed preuzetih obaveza, nije mogao nazočiti današnjoj proslavi.

Načelnik Jurković je u poruci naglasio kako Općina Neum uvijek nastoji potpomoći rad škole, što dokazuju brojni infrastrukturni i drugi zajednički projekti. Na poseban način je istaknuo uređenje školskog dvorišta, klimatizaciju učionica, nabavku opreme, zamjenu rasvjetnih tijela u učionicama i slično. Načelnik je za kraj naglasio kako se nada da će se dobra suradnja i dalje nastaviti, za dobrobit svih učenika i djelatnika Osnovne škole Kardinala Stepinca, kao i ostatka lokalne zajednice.

Na poseban način pozdravljeni su učenici devetih razreda koji ove godine napuštaju Osnovnu školu, a učenicima koji su odličnim uspjehom završili svih devet razreda uručene su i pohvalnice. Učenikom generacije proglašen je Antonio Batinović.

 

 

Skip to content