+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
U Dječjem vrtiću Neum održana priredba “Oproštaj školaraca”

U petak, 10. lipnja, u dvorištu Dječjeg vrića Neum održana je svečana završna priredba pod nazivom “Oproštaj školaraca”. Dvije skupine dječice koja na jesen kreću u školu, oprostili su se od vrtića, teta i najbezbrižnijeg dijela svoga života.

Prikladnim pjesmicama i recitacijama, podsjetili su na sve što su skupa učili i radili tijekom prethodnih godina u vrtiću, te pokazali da su sada već postali mali ljudi, spremni za novu životnu avanturu zvanu škola.

Svečanoj priredbi u Dječjem vrtiću nazočio je i načelnik općine Neum, Dragan Jurković.

Sve prisutne je pozdravila ravnateljica vrtića Marijana Matić, zahvalivši se dječici i njihovim roditeljima na suradnji i međusobnom uvažavanju, a posebnu zahvalu uputila je svojim kolegicama odgojiteljicama rekavši kako su one dokaz da biti odgojitelj nije samo posao nego poziv.

Nakon ugodnih riječi i druženja, veselih pjesmica i recitacija, na samom kraju priredbe, roditelji i njihovi školarci su se na poseban način zahvalili tetama skupina “Bubamare” i “Ježići” , te im uručili simobolične poklone u znak zahvale i sjećanja na ovu generaciju. Nakon službene priredbe uslijedio je i prigodni domjenak u dvorištu, gdje se nastaavilo ugodno duženje i zabava.

 

Skip to content