+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Završen II. Turnir prijateljstva u Neumu, načelniku Draganu Jurkoviću uručeno priznanje za izuzetan doprinos u radu kluba i organizaciji turnira

“Turnir prijateljstva Neum 2022.” došao je do svog kraja. U tri dana, od 10. lipnja do 12. lipnja, odigralo se preko 70 utakmica na SC Neum.

Sudjelovalo je preko 350 igrača iz različitih krajeva BiH i RH koji su ova tri dana proveli u dobroj igri, zabavi i druženju u Neumu.

Na samoj završnici turnira dodijeljena je plaketa načelniku općine Neum, Draganu Jurkoviću za izuzetan doprinos u radu kluba i organizaciji turnira, te zahvalnice sucima turnira, Sportskom centru Neum i Domu zdravlja Neum.

Turnir se igrao u dvije kategorije, 2013. godište i 2011. godište.

Najbolje pojedinačne rezultate iz kategorije 2013. godište ostvarili su:
Luka Mlinarević– najbolji strijelac, Jure Džeba– najbolji golman i Marko Borovac-najbolji igrač, a nagrade im je dodijelio organizator turnira i trener HNK Neum, Mato Čamo.

Najbolje pojedinačne rezultate u kategoriji 2011. godište ostvarili su:

Adnan Sadžak– najbolji strijelac, Krešimir Kuzman– najbolji golman i Karlo Batinović– najbolji igrač, a nagrade im je dodijelio organizator i trener HNK Neum, Ivan Matić.

Pehare i medalje za prva tri mjesta kategorije 2011. godište uručio je načelnik općine Neum, Dragan Jurković, a nagrađeni su:

  1. mjesto: ONK Metković
  2. mjesto: ŠN Limači Čapljina
  3. mjesto: UŠS Fortuna Mostar

Pehare i medalje za prva tri mjesta kategorije 2013. godište uručio je predsjednik kluba HNK Neum, Stipe Ćapeta. Prva tri mjesta zauzeli su:

  1. mjesto: ŠN Limači Čapljina
  2. mjesto: HFC Zrinjski Mostar
  3. mjesto: ONK Metković

Organizatori su se zahvalili svim ekipama na dolasku i sudjelovanju na turniru koji će zasigurno postati jedan od značajnijih turnira u regiji, te su sve pozvali i na sljedeći treći “Turnir prijateljstva Neum 2023.”.

Skip to content