+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
Završena prva Liga Mjesnih zajednica Neum 2022, MZ Hutovo pobjednik

Sinoć, 18. kolovoza, odigrana je završna večer Lige Mjesnih zajednica općine Neum. Ovo je ujedno i prvo finale, budući da se Liga mjesnih zajednica igra po prvi puta u općini Neum. Turnir je dio manifestacije Neumsko ljeto 2022 čiji je generalni pokrovitelj Općina Neum.

polufinalnom susretu snage su odmjerili MZ Neum 2 i MZ Gradac. Utakmica je bila neizvjesna do samoga kraja, nakon čega su ekipe pristupile izvođenju kaznenih udaraca. U ovom dijelu ipak je preciznija bila ekipa Gradac koja je korektnom igrom i borbenošću došla  do medalje i pehara za treće mjesto.

Nakon završenog polufinalnog susreta, na teren su izašli finalisti večeri, a to su ekipe MZ Hutovo i Stara mjesne zajednice.

U finalnoj utakmici slavila je ekipa MZ Hutovo, rezultatom 4:1. Pobjednik će predstavljati općinu Neum u Finalu lige Hercegovine, koji se ove godine igra u Stocu.

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Jure Lovrić iz ekipe Stara Mjesna zajednica, najbolji golman turnira je Zvonimir Pavlović iz ekipe MZ Hutovo, dok je igrač turnira bio Hrvoje Bogdanović, također iz ekipe Hutovo.

Pehare i medalje podijelio je predstavnik općine Neum, Milan Batinović, uz organizatore turnira.

Svojim nastupima turnir su uljepšale i Neumske mažoretkinje, dok je brojna publika vjerno pratila sve susrete koji su se odigrali kroz ove tri večeri.

Organizatori se nadaju kako je ovo samo početak jedne tradicije u općini Neum, a isto je rekao i načelnik na otvaranju prve večeri Lige Mjesnih zajednica Neum 2022.

 

Skip to content