+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba
SUDJELOVANJE NAČELNIKA JURKOVIĆA NA RADNOM SASTANKU U ORAŠJU I POSJET NOVOM SADU,  U CILJU UNAPRJEĐENJA TURISTIČKE SURADNJE

Načelnik Općine Neum Dragan Jurković sudjelovao je na radnom sastanku predsjednika HDZ-a dr. Dragana Čovića s gradonačelnicima i načelnicima ispred HDZ-a s državnim tajnikom Središnjeg ureda za Hrvate Zvonkom Milasom. Bio je ovo drugi radni sastanak održan u ovom formatu, te prilika da se razgovara o konkretnim koracima učinjenim od zadnjeg sastanka iz siječnja ove godine.

Nakon Orašja načelnik općine Neum susreo se s gradonačelnikom Novog Sada, Milošom Vučevićem. Bio je ovo prvi susret rukovodstva Novog Sada i Neuma. Glavna tema održanog sastanka je bila najava posjeta hotelijera Neuma Novom Sadu, koja je najavljena za travanj 2021. godine. U cilju jačanja suradnje te proširivanje turističke ponude, organiziran je posjet naših hotelijera iz Neuma Novom Sadu za koji smo dobili apsolutnu potporu rukovodstva ovog grada. Planira se predstavljanje turističke ponude Neuma i promocija jedinog Jadranskog bisera u BiH.

Skip to content